Piloot:PrijsDag van opnameTijdReactie
Bob van der Meij1.820,00 €30/08/201806:45

Naar aanleiding van uw aanvraag van 12 augustus jl. doen wij u bij deze een offerte toekomen voor het uitvoeren van de opdracht:

'Inwinnen van foto- en videobeelden van een boerderij en diverse percelen grond met behulp van een drone.'

-----

Deze opdracht wordt opgesplitst in vier onderdelen:

1. Vluchtvoorbereiding;
2. Veldwerk & Vluchtuitvoering;
3. Beeldbewerking;
4. Oplevering eindproducten;

Hieronder wordt per onderdeel kort beschreven welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden:

1. Vluchtvoorbereiding
Op ons kantoor worden de beoogde vlieglocaties uitvoerig verkend om eventuele obstakels en veiligheidsrisico’s te identificeren en de ideale locaties voor het opstijgen en landen vast te stellen. Vervolgens wordt een vliegplan opgesteld, mede op basis van de door u gewenste beelden.

De beoogde locatie ligt in het gecontroleerde luchtruim (CTR) van Vliegbasis Gilze-Rijen. Wij hebben een convenant met de vliegbasis en beschikken op basis van onze volledige ROC vergunning over voorwaardelijke toestemming om in dit deel van het luchtruim te opereren. Na eventuele gunning van de opdracht zullen wij z.s.m. contact opnemen met de luchtverkeersleiding om het formele toestemmingsproces in gang te zetten.

2. Veldwerk & Vluchtuitvoering
Eenmaal aangekomen op de locatie wordt deze nogmaals verkend en het vliegplan definitief vastgesteld. Na een laatste briefing tussen onze werknemers en andere betrokkenen zullen de vluchten worden uitgevoerd. De opdrachtgever kan tijdens de vluchten live meekijken met het camerabeeld zoals opgenomen vanuit de lucht. Na elke vlucht worden de opnames gecontroleerd en opgeslagen op de computer.

3. Beeldbewerking
De beelden worden op ons kantoor verwerkt met behulp van video- en fotoverwerking software. Het eindresultaat omvat zowel een fotoserie als een korte compilatie video waaruit de diversiteit en omvang van de aangeboden panden en percelen blijkt. Hierbij wordt een minimale editing toegepast welke, indien gewenst, bestaat uit synchronisatie tussen beeld en audio en het toevoegen van beschrijvende teksten.

Indien dit wordt gewenst kunnen wij ook voorzien in een interactieve 360-graden luchtpanorama. Zie als voorbeeld: https://roundme.com/tour/274497/view/843037.

4. Oplevering eindproducten
De compilatie video zal worden geëxporteerd in het door u gewenste bestandsformaat, met een maximale resolutie van 3840 x 2160 pixels (Ultra HD). Om de bestandsgrootte te beperken kunnen de beelden, indien gewenst, ook worden geëxporteerd op Full-HD (1920 x 1080 pixels) kwaliteit. Fotobeelden worden geëxporteerd in .JPG formaat op een maximale resolutie van 16 Megapixels. De levering van de producten vindt plaats via WeTransfer, tenzij een andere methode de voorkeur heeft.

-----

Planning
De vluchten zullen in principe worden uitgevoerd in de ochtend op donderdag 30 augustus. De exacte datum en het precieze tijdstip worden echter bepaald aan de hand van weersomstandigheden.

Oplevering van bovengenoemde eindproducten geschiedt binnen één week na inwinning van de beelden.

-----

Prijsaanbieding
Wij kunnen de hierboven genoemde werkzaamheden uitvoeren voor een totaalbedrag
van € 1.820,--

Bovengenoemd tarief is excl. BTW doch inclusief reiskosten.

-----

Ik ga ervan uit u hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan.

Met vriendelijke groet,

Bob van der Meij

John Dummer350,00 €15/08/201809:00

De locatie ligt in de militaire CTR van Gilze Rijen en hier dient toestemming voor gevraagd.
Normaliter levert dat geen probleem op.
De prijs 350,- is een "vanaf "prijs aangezien er ook nog eventuele filmmontage bijkomt met wellicht ook tekst,stem,muziek etc.
Enkel ruw beeldmateriaal (Film) en afgewerkte foto's kan voor de aangegeven prijs.
Tijdstip etc. in overleg.
John Dummer

Frans Janssen950,00 €30/08/201808:00

Uw boerderij ligt in de CTR van Gilze Rije. Alleen een ROC bedrijf kan daar vliegen met ontheffing. Wij beschikken over alle ontheffingen daarvoor en kunnen deze opdracht voor u uitvoeren. De geoffreerde prijs is excl. BTW en reiskosten 25ct/km. Wij komen uit Hilversum.verder is alles inbegrepen. Oa vluchtvoorbereiding, toestemming luchtverkeersleiding etc. U krijgt van ons een gemonteerde video van 1,5-2 min met muziek eronder en tekst naar keuze. Ook maken wij circa 25 foto’s en is een 360 panorama foto tegen een meerprijs van €175,- mogelijk.. Vr. Gr Frans Janssen

Piloot:PrijsDag van opnameTijdReactie