Hoe werkt Dronelaunch?

Voordat je het weet beschik je over luchtbeelden van een door jou gekozen locatie. Geef allereerst aan om wat voor opdracht het gaat, de datum en eventueel wat extra informatie. Nadat jouw opdracht is geplaatst, hebben dronepiloten drie dagen de tijd om op jouw opdracht te reageren. Als de termijn verstreken is, krijg je een overzicht met de voorstellen die de dronepiloten hebben gedaan op jouw opdracht. Hierdoor krijg je de kans om piloten met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk ga je de overeenkomst aan met de piloot die het beste aansluit bij jouw wensen.

l

1. Plaats een opdracht 

De eerste stap naar dronebeelden is het plaatsen van een opdracht. Vermeld hierbij om wat voor opdracht het gaat, de datum en probeer de opdracht aan te vullen met zo veel mogelijk informatie. Het toevoegen van informatie aan uw opdracht zorgt ervoor dat er specifieker gezocht kan worden naar een dronepiloot.

w

2. Ontvang reacties

Nadat je de opdracht hebt geplaatst gaat er een termijn in van drie dagen waarin dronepiloten de mogelijkheid hebben om jou een voorstel te doen. Dronepiloten ontvangen automatisch een bericht wanneer er een opdracht geplaatst is.

3. Vergelijk de piloten

v

Persoonlijk bericht

Elk voorstel van de dronepiloten bestaat uit een aantal aspecten, een hiervan is het persoonlijke bericht. Hierin vertelt de dronepiloot waarom hij geschikt is om voor jou de dronebeelden te maken.

Budget

Elke dronepiloot doet jou een ander voorstel, met hierin een andere prijs. Op deze manier kun jij de dronepiloten vergelijken en uiteindelijk de dronepiloot kiezen die binnen je budget past.

Beoordeling en reviews

Elke opdrachtgever kan na de opdracht een beoordeling achterlaten. Hierdoor kun je op basis van ervaringen van anderen jouw perfecte dronepiloot selecteren.

Portfolio en ervaring

Elke dronepiloot beschikt over zijn eigen portfolio. Op dit portfolio zijn de dronebeelden van de dronepiloot te bewonderen. Het portfolio helpt jou erbij om uiteindelijk de dronepiloot te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen.

4. Uitvoering opdracht

De opdracht wordt uitgevoerd op de door jou gekozen locatie en datum, voor het met de piloot afgesproken bedrag.

5. Deel je ervaring

Nadat de opdracht is voltooid kan je de ervaring delen. Schrijf een review of laat je waardering zien door middel van het sterren-systeem. Hiermee help je andere opdrachtgevers een juiste dronepiloot te selecteren.