Selecteer een pagina

Omdat wij jullie graag kennis willen laten maken met onze dronepiloten, zullen we elke week één dronepiloot voorstellen. Vorige week hebben we dronepiloot Tommy Klinckenberg voorgesteld, deze week zal het dronepiloot André Willemsen zijn. Dronelaunch heeft André gevraagd zich kort even voor te stellen door middel van een aantal vragen.

Ben je benieuwd naar de andere dronepiloten die zich bij Dronelaunch hebben aangesloten? Neem dan een kijkje op de pilotenpagina.

 

André, kan je kort vertellen wie je bent?

Hoi, Ik ben André Willemsen uit Veenendaal en naast filmen vanaf de grond ben ik ook regelmatig in de lucht te vinden. Voor een klant of ‘ just for fun’. Zo’n droneshot kan een elke video een lift geven.

 

Hoe lang vlieg je al met drones?

Ruim 3 jaar geleden ben ik enthousiast begonnen. Toen de ROC-light licentie in het leven werd geroepen nam ik deel aan de eerste groep die het theorie-examen aflegden. Als videoproducent wil je dit kunnen aanbieden.

 

Heb je bijzondere momenten meegemaakt tijdens het vliegen met drones?

Het meest bijzondere vind ik toch de leuke contacten. Mensen die even blijven staan, meekijken en  een praatje maken. Vast herkenbaar voor iedere piloot.

 

 

Wat onderscheid jou van andere piloten?

Dat durf ik niet te zeggen zonder te weten wat andere piloten doen. Het gaat niet alleen om het vliegen maar juist om het filmen of fotograferen vanuit een geweldig perspectief. Die drone vliegt wel. Nu het plaatje nog.

 

Heb je contact met andere dronepiloten?

Regelmatig heb ik  contact met andere dronepiloten. Deze ken ik al van diverse videowerkzaamheden. Zeker voor videoproductiebedrijven is de drone een aanwinst. We bespreken shots, welke smartfuncties goed werken, welke nieuwe drones er op de markt komen, maar ook locaties e.d.

 

Hoe kijk jij tegen de samenwerking met Dronelaunch aan en wat zijn je verwachtingen?

Heb heel veel zin in de samenwerking met Dronelaunch, ben heel benieuwd. Mijn verwachtingen zijn een stukje promotie voor mijzelf als dronepiloot. Wanneer er een leuke klus uit komt die ik anders niet gekregen had zou heel mooi zijn.