Selecteer een pagina

Op 1 maart 2018 is de eerste dronepiloot officieel aangesloten bij het platform Dronelaunch. Wij zijn hier enorm trots op en willen dit graag met jullie delen! De desbetreffende piloot heeft veel ervaring met het creëren van de mooiste dronebeelden. Onder deze beelden valt zowel luchtfotografie als luchtvideo’s. Wij voorzien een voorspoedige samenwerking en kijken enorm uit naar het moment dat Dronelaunch écht live gaat!

 

Even voorstellen

De eerste aangesloten dronepiloot bij het platform is Evert van Beek. Dronelaunch heeft Evert gevraagd zich even kort voor te stellen, door middel van een aantal vragen:

 

Evert, kan je kort vertellen wie je bent?

“Mijn naam is Evert van Beek, ik ben 22 jaar en werk bij een marketingbureau waar ik verantwoordelijk ben voor het beeld gedeelte. Het is begonnen met drone foto- en videografie en is inmiddels uitgegroeid tot complete videoproducties en reportages.”

 

Vanwaar de interesse in het vliegen met een drone?

“Ik had als kind al interesse in alles wat kan vliegen, en vloog vanaf m’n 12e met radiografische helikopters met een oude telefoon eronder als fotocamera.
Met de komst en doorontwikkeling van de drones zijn de mogelijkheden haast onbeperkt geworden en dat boeit mij enorm.”

 

Is dit iets wat je al lang doet?

“Ik vlieg nu ongeveer 4 jaar met drones, In 2015 kocht ik mijn eerste eigen drone.
Dat was de Phantom 3 standard, al snel daarna heb ik de Phantom 4 gekocht en ben die commercieel gaan gebruiken. Begin 2017 heb ik de ‘vloot’ uitgebreid met een Inspire.”

 

Wat voor soort opdrachten vind jij het leukst om te doen?

“Evenementen zijn het leukst, omdat er veel actie is en het vaak gaat om grote locaties waarbij een drone ontzettend handig is om de sfeer en activiteiten goed en compleet vast te leggen.”

 

Hoe kijk jij tegen Dronelaunch aan?

“Ik vind Dronelaunch een leuk initiatief, mede doordat het voor opdrachtgevers makkelijker en toegankelijker wordt om een opdracht uit te laten voeren.
Doordat er gebruik gemaakt wordt van meerdere piloten is de flexibiliteit ontzettend groot en worden reistijd- en kosten beperkt.”