Marc Molenaar

Hallo,

Ik ben Marc en een enthousiaste en bevlogen fotograaf. In 2015 heb ik mijn eerste drone aangeschaft als verlengstuk van mijn fotografie hobby. Ik wilde graag de wereld om mij heen zien vanuit een ander perspectief. Het jaar erop heb ik de bouw van mijn huis gefotografeerd en gefilmd met mijn drone. De aannemer was hierover erg enthousiast en zodoende heb ik van een aantal bouwprojecten in de buurt foto’s gemaakt en opgestuurd aan de betreffende aannemers. Hieruit zijn mijn eerste twee klanten uit ontstaan.

In november 2016 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als fotograaf. Daarnaast heb ik mijn ROC-light certificaat gehaald. In de afgelopen twee jaar heb ik foto’s en video’s gemaakt voor onder andere een golfbaan, de lokale krant, bouwondernemingen, investeerders/ontwikkelaars van logistiek en industrieel vastgoed, grondverzetbedrijf en particulieren. Filmpjes van enkele projecten staan op mijn youtube kanaal.

Dronefoto’s en films maak ik met een DJI Phantom 4 (een Inspire 2 met X5S wordt nu geregistreerd). Voor een aantal klanten combineer ik in de reportages dronefoto’s en film met beelden van mijn gewone camera (Canon 5D Mark2).

Graag maak ik uw volgende (drone)foto of (drone)film!

Featured Videos
Portfolio - Marc Molenaar

Extra informatie

Certificaat

Specialisme

, ,