Huub Hulscher

Wij zijn full-time bezig met drones, filmen en techniek. Richten ons op (content) creators; van reclamebureau tot componist. Wij werken graag mee aan het script om aan te geven aan wat er kan en mag. Wij zijn niet bang om creatief na te denken en er iets voor te bouwen om het mogelijk te maken.

Wij vliegen met de Inspire PRO. Dit systeem maakt beelden tot 4K (UTRA HD) mogelijk, in formaten H.264 (Mp4 / MOV) en RAW. Daarnaast ondersteunt onze camera verschillende lens-brandpuntsafstanden. Voor video’s kunnen lenzen van 8mm tot 45mm worden gebruikt. Met foto’s is het maximum 100mm. Het werken met verschillende lenzen om de juiste luchtbeelden te kunnen maken is cruciaal.

Wij zijn op veel gebieden actief: indoor beurzen, evenementen, bouwprojecten, buitensport, binnensport en watersport. onze apparatuur is al over de hele wereld geweest, van Duitsland naar Rhodes tot Cape Town! Wij hebben ervaring met vliegen en de buitenlandse regeling. Zo kunt u voor een opdracht in Duitsland ook met ons contact opnemen.

Extra informatie

Certificaat

Specialisme

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huub Hulscher” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.