Bob van der Meij

Wij zijn dé expert op het gebied van hoogwaardige gegevensinwinning met behulp van drones. Onze focus ligt op het uitvoeren van (industriële) inspecties enerzijds en landmeetkundige metingen (orthofoto’s, terreinmodellen, 3D puntenwolken, BIM modellen, volumemetingen) anderzijds. De waarborging en aantoonbaarheid van de datakwaliteit staat bij ons ten alle tijden centraal. Wij beschikken over een volledige ROC (RPAS Operator Certificate) certificering. Daarnaast beschikken wij over aanvullende goedkeuringen om in alle militaire CTR’s en dichtbij kunstwerken en objecten te opereren.

Binnen onze dronevloot is de M210-RTK met recht een breed inzetbaar werkpaard te noemen. Het toestel kan worden voorzien van twee aaneengeschakelde camera’s, maar ook het monteren van een camera aan de bovenkant behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen gelijktijdig zowel visuele (RGB) als warmtebeeld opnames worden gemaakt. Ook het inspecteren van de onderzijde van objecten als bruggen behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst worden de camera’s voorzien van zoomobjectieven waardoor zelfs de kleinst mogelijke details haarfijn vastgelegd kunnen worden.

De M210-RTK is tevens uitgerust met RTK-GPS (Real Time Kinematic-GPS) positiebepaling waardoor het toestel niet alleen resistent is tegen magnetische velden maar ook de navigatie uitermate precies is. Mede dankzij de IP43 certificering is het toestel zowel stof als waterdicht, presteert het uitmuntend tot en met windkracht 6 en vormen zowel extreem hoge (+50C) als lage (-20C) temperaturen geen enkel probleem. Ten behoeve van de veiligheid zijn alle kritische systemen aan boord dubbel of driedubbel uitgevoerd.

Extra informatie

Certificaat

Specialisme

, , ,