Selecteer een pagina

14 mei 2018 – Op 19 april vond het evenement Startup Summit Delta plaats. Het evenement stond in het teken van ondernemen in de toekomst. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Tijdens het evenement waren er verschillende gastsprekers die vertelde over hun successen en hun falen. Vooral dit laatste was interessant. Tijdens het evenement heeft Evert van Dronelaunch een drone video gemaakt.

 

Het doel van Startup Summit Delta

Zoals hierboven al beschreven stond het evenement in het teken van innovaties en ondernemen, maar daarnaast had het evenement ook een paar doelen voor ogen, namelijk: nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem. Het zichtbaar, voelbaar en proefbaar maken van alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen en een momentum creëren voor bestaande initiatieven en nieuwe mensen en kennis samenbrengen.

 

Dronelaunch op Summit Delta

Op het evenement kregen ook verschillende startups de kans om hun bedrijf te presenteren. Een van deze startups, was het pas gestarte bedrijf Dronelaunch. Dronelaunch is een online platform dat drone piloten samen brengt met opdrachtgevers, geïnteresseerd in een drone video. De stand van Dronelaunch lag centraal in het midden, dit gaf de jonge ondernemers de kans om het gesprek aan te gaan met potentiële opdrachtgevers. Ook hadden zij ervoor gezorgd dat er twee drone piloten aanwezig waren. Eén met een ROC certificaat en één met een ROC light certificaat.

 

Dronelaunch, het platform voor drone video’s

Het online platform van Dronelaunch beschikt momenteel over 16 drone piloten met verschillende kwaliteiten. Zo geeft de ene piloot de voorkeur aan het maken van een drone video van een bouwproject en maakt de ander liever drone foto’s van een evenement. Benieuwd naar het aanbod van drone piloten aangesloten bij Dronelaunch? Bekijk dan onze pilotenpagina.