Selecteer een pagina

De 10e dronepiloot heeft zich aangesloten bij Dronelaunch. Dit is natuurlijk geweldig nieuws wat wij graag met jullie willen delen. Elke dronepiloot beschikt over verschillende specialisme(n), waardoor ze inzetbaar zijn voor verschillende soorten opdrachten. Denk hierbij aan: het filmen van vastgoed, bouwprojecten, evenementen en inspecties.

Wij zijn hier als Dronelaunch natuurlijk super trots op! Hoe meer piloten zich aansluiten bij Dronelaunch, hoe makkelijker jij een geschikte piloot kunt vinden voor jouw opdracht. Wij zijn er achter de schermen druk mee bezig om dit aantal hard te laten groeien in de toekomst zodat Dronelaunch iedereen van dienst kan zijn. Wij proberen voor het eind van 2018 50 aangesloten gekwalificeerde dronepiloten bij Dronelaunch te hebben!

 

Waarom drone beelden?

Drone beelden zijn een goede manier om een boost aan jouw verkoop te geven. Beeldmateriaal vanuit een ander perspectief zorgt ervoor dat jouw woning, bouwproject of evenement meer aandacht krijgt.

Onze dronepiloten zijn verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel iemand bij jou in de buurt beschikbaar is. Doordat er meerdere dronepiloten zijn aangesloten bij Dronelaunch, geeft dit jou de mogelijkheid om de geschikte dronepiloot te vinden voor jouw specifieke opdracht. Is er nog geen geschikte dronepiloot bij jou in de buurt beschikbaar? Geef dit dan snel aan dan zorgen wij ervoor dat er ook bij jou in de buurt een piloot zich aansluit.

Door middel van ons concept “Even voorstellen” hebben we jullie al voorgesteld aan een aantal van onze aangesloten dronepiloten. De komende weken maken jullie kennis met onze andere aangesloten piloten.

Benieuwd naar hoe het platform Dronelaunch werkt? Bekijk dan onze Hoe werkt het? pagina. Bekijk de portfolio’s van onze piloten hier.